În data de 11 și 12 iunie, ești așteptat(ă) în grădina Muzeului Național de Istorie a Moldovei pentru ca să celebrezi creația vestimentară autohtonă în cadrul evenimentului Fashion Soiree. Vino să faci cunoștință cu oamenii din spatele brandurilor, dar și cu toată comunitatea fashion din Moldova, în cele două zile de eveniment.

La evenimentul din acest an te așteaptă o atmosferă minunată, muzică live, designeri autohtoni care își vor prezenta colecțiile din acest an și desigur – vedele și personalitățile publice care vor defila pe podium.
Ziua I

În data de 11 iunie va avea loc catwalk-ul și prezentarea colecțiilor de vară, 2022. Vei afla care sunt tendințele acestui an și vei admira vedetele preferate pe podium, pe ritmuri de muzică live. În această ediție de Fashion Soiree se va pune accentul pe responsabilitate, coeziunea socială și pe grija pentru viitor în designul vestimentar.

Doritorii pot achiziționa un un bilet de intrare, care va include o bătură și acces la două fashion talks, trei fotografii individuale profesioniste și reduceri speciale la brandurilor autohtone DININIMA.
Ziua II

Pe 12 iunie, Fashion Soiree va lansa, în premieră, un pop-up shop în incinta Muzeului de Istorie – un târg de modă cu branduri autohtone și reduceri speciale pentru toți iubitorii de modă. Desigur nu va lipsi nici muzica live și buna dispoziție.

„Continuăm să transformăm Chișinăul în capitala designului moldovenesc și ne îndeplinim, în continuare, misiunea de a contribui la dezvoltarea și promovarea industriilor creative locale Trăiește inteligent, cumpără rezonabil și susține designul autohton”, spun organizatorii.

Biletele pot fi achiziționate pe iTicket.md sau la intrare, în ziua evenimentului.

Ediția Fashion Soiree din acest an face parte din lista evenimentelor creative organizate la Chișinău în luna iunie, de către cartierul creativ și Asociația Industriilor Creative Cor. Șirul de evenimente anuale Moldova Fashion Days, are drept scop promovarea producătorilor autohtoni de modă și este organizat de Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS) cu susținerea proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia.