Negarea articolului Fabrica Ionel

Dragă Dimitrii Vasilievici!

Administrația fabricii "IONEL" este foarte nemulțumită de faptul că articolul întitulat Fabrica " Ionel"  în point.md nu corespunde realității . Unele informații au fost preluate din ziarul "CAPITAL Market" din raportul din acest an și unele din surse din anii precedenți.

Și anume:

În prezent, directorul fabricii Luchian Tamara nu mai deține 28,5% din acțiunile companiei "OCALIBREX".

 Numele companiilor străine cu care lucrăm în prezent nu corespunde, datele sunt învechite.

 În ceea ce privește magazinele de marcă: nu sunt date exacte de acum opt ani,  nu am avut niciodată magazine în Dondușeni, iar numărul de puncte de vânzare nu este de asemenea adevărat.

Numărul de modele nu a fost nici măcar discutate la reuniunea acționarilor.

Produsele cu mărci fabricate au fost expediate în România, Italia, Uzbekistan, iar expedierea în Norvegia a fost făcută acum trei ani.

De asemenea, șocant  este neprofesionalitatea în alegerea titlului articolului. Fabrica IONEL nu a redus cifra de producție, ci din contra continuă să funcționeze stabil, chiar și în condiții dificile din cauza cursului valutar . La sfârșitul anului 2018, productivitatea muncii a crescut cu peste 5%, iar volumul producției în condiții comparabile pentru numărul existent a crescut de asemenea. În prezent, compania este profitabilă și stabilă din punct de vedere financiar, nu depinde de capitalul împrumutat, fapt confirmat de raportul contabil.

În această perioadă dificilă, când mulți agenți economici se confruntă cu o lipsă de forță de muncă - fabrica plătește dividende acționarilor săi (10.964 acționari) în fiecare an și se pare că presa ar trebui să sprijine producătorii locali care sunt într-adevăr implicați în producția de afaceri și contribuie cu sume considerabile la bugetele Republicii și să nu emită articole care folosesc date inexacte și învechite.

Titlul ar trebui să fie următoarea: "În condiții dificile, fabrica a încheiat anul cu performanțe bune"

Din păcate, întreaga echipă este indignată de această dezinformare. Nu credeți că prin această abordare, imaginea ziarului dvs. cade?

Vă cer ca toate datele să fie controlate și acceptate cu directorul S.A "Ionel", deoarece fabrica este o întreprindere privată care a fost privatizată de echipa fabricii și toate textele trebuie să fie coordonate cu noi.