Felicitările pentru a 75-a aniversare a fabricii Ionel.

Komsomolskaya Pravda din Moldova se alătură felicitărilor fabricii Ionel la 75 de ani de existență și dorește colectivului acestei întreprinderi succes și prosperitate în muncă!

.


Dragi colegi! Cu mare cinste și plăcere vă felicit pentru 75 de ani de la înființarea întreprinderii! Acesta este 75 de ani de succes pe piețele interne și externe. La fel ca și cooperarea cu clienții străini în fabricarea produselor pentru cele mai renumite mărci din lume. În ultimii ani, am învățat să realizăm propriile noastre produse de înaltă calitate care respectă standardele europene, obținând o imagine bună pentru mărcile noastre și pentru întreaga noastră țară, nu numai la nivel național, ci și internațional.

Îmi exprim recunoștința sinceră pentru munca, dedicația, responsabilitatea și succesul pe care îl realizăm. Vă doresc multă sănătate, prosperitate familiilor voastre, fericire, pace și prosperitate. Viață lungă, eroul nostru al zilei „Ionel”!

Redacția „Moldavskie vedomosti” se alătură dorințelor directorului fabricii de cusut „Ionel” și, la rândul său, felicită echipa condusă de ea la 75 de ani de la deschiderea sa!