Știri

Procurați uniforme școlare în magazinele IONEL! Beneficiați de un sortiment variat și de prețuri avantajoase !

Pentru fete  și băieți , pentru cei mai mici care vor păși pentru primă dată pragul școlii, dar și pentru cei din clasele mari! Uniformele școlare marca IONEL reprezintă angajamentul față de tradiție, combinat cu ultimele tendințe ale modei. Costume, pantaloni, sacouri sau fuste, toate ținutele se evidențiază printr-un design inedit, eleganță și un stil modern . Țesăturile în carouri sau stofele monocrome, nu doar că sunt pe placul copiilor și al parițiilor, dar rămân a fi o alegere actuală în ultimii ani. Modelele sunt comode, practice și de înaltă calitate ! În uniformele noastre școlare copiii se simt confortabil întreaga zi !

Pregătiți-vă de școală împreună cu noi!

📌 str. Bulgară, 47, întrarea de pe str. M, Varlaam;

📌 str. Decebal, 99, C.C. "ELAT" but. 25, et. 3;

📌 str. I. Creangă, 49, C.C. "Iuscom", but. 8;

📌 bd. Ștefan cel Mare, 128;

📌 str. Calea Ieșilor, 8, C.C. "Zorile";

📌 bd. Ștefan cel Mare, 83, magazin "Moda"

📌 C.C "Unic", bd. Ștefan cel Mare, 8, etajul 3;

📞 Tel.: +373 (22) 85-41-27, +373 (22) 85-41-26

...
Despre noi

Costumul pentru bărbaţi şi cel pentru femei este un produs intelectual, lucru care necesită muncă şi pricepere, un efort deosebit şi o bază de producţie bine echipată. Costumele clasice Vă oferă individualitate şi atractivitate. Costumele originale, moderne şi de afaceri constituie un element esenţial în viaţa unui bărbat modern sau a unei femei moderne.

Colecţia noastră de îmbrăcăminte este una modernă, de o bună calitate şi la un preţ accesibil.Modelele de articole ale întreprinderii corespund tendinţelor de modă şi cerinţelor consumatorilor. Design-ul contemporan şi calitatea înaltă contribuie la parteneriatul de lungă durată cu firmele din Italia, America, Germania, Canada, Franţa si Rominia. Proiectanţii, tehnologii lucrează creativ, ţinând cont de tendinţele modei contemporane. Specializarea de-a lungul anilor, experienţa vastă şi nivelul înalt de profesionalism al angajaţilor, reutilarea globală a fabricii cu un echipament tehnologic modern al celor mai mari producători europeni ca Pfaff, Durkopp, Juky, Rimoldi, mesele de calcat Rotondi, Macpi, Hoffman, Brisay, a contribuit la faptul că compania noastră a intrat în numărul liderilor pe piaţa naţională, cît şi a celor de pe piaţa internaţională.