Știri


S.A."Ionel" organizează acțiunea "Zi de cumpărături în familie" din 01.10.2019 pînă la 31.10.2019 în zilele de sîmbătă și duminică, în toate magazinele de firmă și în toate buticurile din centrele comerciale, la procurarea a 2 sau mai multe unități cumpărătorii vor beneficia de o reducere de 10% la articolele pentru dame și 15% la articolele pentru domni.(Reducerea se efectuiază pentru marfa care nu este deja redusă).

Informații suplimentare la tel:022858827,022858808.

Vă așteptăm în magazinele noastre!

...
Despre noi

Costumul pentru bărbaţi şi cel pentru femei este un produs intelectual, lucru care necesită muncă şi pricepere, un efort deosebit şi o bază de producţie bine echipată. Costumele clasice Vă oferă individualitate şi atractivitate. Costumele originale, moderne şi de afaceri constituie un element esenţial în viaţa unui bărbat modern sau a unei femei moderne.

Colecţia noastră de îmbrăcăminte este una modernă, de o bună calitate şi la un preţ accesibil.Modelele de articole ale întreprinderii corespund tendinţelor de modă şi cerinţelor consumatorilor. Design-ul contemporan şi calitatea înaltă contribuie la parteneriatul de lungă durată cu firmele din Italia, America, Germania, Canada, Franţa si Rominia. Proiectanţii, tehnologii lucrează creativ, ţinând cont de tendinţele modei contemporane. Specializarea de-a lungul anilor, experienţa vastă şi nivelul înalt de profesionalism al angajaţilor, reutilarea globală a fabricii cu un echipament tehnologic modern al celor mai mari producători europeni ca Pfaff, Durkopp, Juky, Rimoldi, mesele de calcat Rotondi, Macpi, Hoffman, Brisay, a contribuit la faptul că compania noastră a intrat în numărul liderilor pe piaţa naţională, cît şi a celor de pe piaţa internaţională.