Știri

Komsomolskaya Pravda din Moldova se alătură felicitărilor fabricii Ionel la 75 de ani de existență și dorește colectivului acestei întreprinderi succes și prosperitate în muncă!

.


Dragi colegi! Cu mare cinste și plăcere vă felicit pentru 75 de ani de la înființarea întreprinderii! Acesta este 75 de ani de succes pe piețele interne și externe. La fel ca și cooperarea cu clienții străini în fabricarea produselor pentru cele mai renumite mărci din lume. În ultimii ani, am învățat să realizăm propriile noastre produse de înaltă calitate care respectă standardele europene, obținând o imagine bună pentru mărcile noastre și pentru întreaga noastră țară, nu numai la nivel național, ci și internațional.

Îmi exprim recunoștința sinceră pentru munca, dedicația, responsabilitatea și succesul pe care îl realizăm. Vă doresc multă sănătate, prosperitate familiilor voastre, fericire, pace și prosperitate. Viață lungă, eroul nostru al zilei „Ionel”!

Redacția „Moldavskie vedomosti” se alătură dorințelor directorului fabricii de cusut „Ionel” și, la rândul său, felicită echipa condusă de ea la 75 de ani de la deschiderea sa!

...
Despre noi

Costumul pentru bărbaţi şi cel pentru femei este un produs intelectual, lucru care necesită muncă şi pricepere, un efort deosebit şi o bază de producţie bine echipată. Costumele clasice Vă oferă individualitate şi atractivitate. Costumele originale, moderne şi de afaceri constituie un element esenţial în viaţa unui bărbat modern sau a unei femei moderne.

Colecţia noastră de îmbrăcăminte este una modernă, de o bună calitate şi la un preţ accesibil.Modelele de articole ale întreprinderii corespund tendinţelor de modă şi cerinţelor consumatorilor. Design-ul contemporan şi calitatea înaltă contribuie la parteneriatul de lungă durată cu firmele din Italia, America, Germania, Canada, Franţa si Rominia. Proiectanţii, tehnologii lucrează creativ, ţinând cont de tendinţele modei contemporane. Specializarea de-a lungul anilor, experienţa vastă şi nivelul înalt de profesionalism al angajaţilor, reutilarea globală a fabricii cu un echipament tehnologic modern al celor mai mari producători europeni ca Pfaff, Durkopp, Juky, Rimoldi, mesele de calcat Rotondi, Macpi, Hoffman, Brisay, a contribuit la faptul că compania noastră a intrat în numărul liderilor pe piaţa naţională, cît şi a celor de pe piaţa internaţională.