Știri

În ajunul Anului Nou 29.12.2018-30.12.2018 fabrica S.A."Ionel"  va petrece iarmarocul "Cumpărați mai mult - mai mult discount".

Pentru fiecare cumpărător la achiziționarea produselor fabricii S.A."Ionel" li  se ofera urmatoarele reduceri:

- când cumperi un singur produs din sortimentul bărbați,  -reducere de 10%

- cand cumparati doua produse din sortimentul barbaţi, -reducere de 15%

- când cumperi trei produse din sortimentul  bărbați, -reducere de 20%

- când cumperi un produs din sortimentul  femei, -reducere de 10%

- când cumperi două produse din sortimentul  femei,  reducere de 15%

- cand cumperi doua sau mai multe produse din sortimentul bărbaţi şi femei, reducere de 15%

Vă așteptăm în toate magazinele fabricii S.A."Ionel".

...
Despre noi

Costumul pentru bărbaţi şi cel pentru femei este un produs intelectual, lucru care necesită muncă şi pricepere, un efort deosebit şi o bază de producţie bine echipată. Costumele clasice Vă oferă individualitate şi atractivitate. Costumele originale, moderne şi de afaceri constituie un element esenţial în viaţa unui bărbat modern sau a unei femei moderne.

Colecţia noastră de îmbrăcăminte este una modernă, de o bună calitate şi la un preţ accesibil.Modelele de articole ale întreprinderii corespund tendinţelor de modă şi cerinţelor consumatorilor. Design-ul contemporan şi calitatea înaltă contribuie la parteneriatul de lungă durată cu firmele din Italia, America, Germania, Canada, Franţa si Rominia. Proiectanţii, tehnologii lucrează creativ, ţinând cont de tendinţele modei contemporane. Specializarea de-a lungul anilor, experienţa vastă şi nivelul înalt de profesionalism al angajaţilor, reutilarea globală a fabricii cu un echipament tehnologic modern al celor mai mari producători europeni ca Pfaff, Durkopp, Juky, Rimoldi, mesele de calcat Rotondi, Macpi, Hoffman, Brisay, a contribuit la faptul că compania noastră a intrat în numărul liderilor pe piaţa naţională, cît şi a celor de pe piaţa internaţională.